CV ketel onderhoud Rotterdam 24/7 bereikbaar

CV monteur onderhoud Rotterdam - Tegen een scherpe prijs‎

Bel 24/7: 010-760 34 74
icon-telefoon
Bel mij voor een afspraak
U wordt binnen 25 minuten teruggebeld

CV ketel onderhoud & reparatie Rotterdam

CV ketel onderhoud Rotterdam

Het onderhoud van een CV-ketel is van groot belang in verband met een aantal redenen. Om de CV-ketel zo rendabel mogelijk te laten werken is het van belang dat alle onderdelen voldoende functioneren en dus vrij zijn van slijtage. Het onderhoud bestaat dan ook om te controleren of alle onderdelen nog voldoende intact zijn en de instellingen goed zijn om een woning zo efficiënt mogelijk te verwarmen. Om er zeker van te zijn is het van belang dat er ongeveer 1 keer per 2 jaar dit onderhoud wordt uitgevoerd, bij oudere ketels is het zo dat deze elke jaar een keer gecontroleerd moeten worden.

Wat gebeurd er precies tijdens het CV-ketel onderhoud Rotterdam?

Wat doet de CV-ketel installateur Rotterdam precies? Horen we u denken. Zoals aangegeven wordt er gekeken naar de verschillende onderdelen binnen een CV-ketel en of deze juist functioneert. In een CV-ketel zit bijvoorbeeld een waterpomp die er voor zorgt dat het water door de centrale verwarming circuleert, als deze slijtage heeft ondervonden gebruikt deze meer elektriciteit om te functioneren. Tijdens een CV-ketel onderhoud in Rotterdam en omgeving komt dit aan het licht en kan de pomp vervangen worden. Naast de controle op de onderdelen wordt ook aandacht besteedt aan de instellingen van de CV-ketel. In sommige huishoudens wordt er bijvoorbeeld vloerverwarming gebruikt wordt, dit betekent in de meeste gevallen dat de temperatuur van het water in de CV-ketel lager gehouden kan worden in een huishouden met reguliere radiator verwarming.

CV ketel monteur Rotterdam

Zoals u waarschijnlijk al kunt raden is het zo dat het onderhoud aan de CV-ketel niet door iedereen uit gevoerd kan worden. In Nederland is er een keurmerk voor CV-installateurs die het onderhoud aan een CV-ketel gegarandeerd goed kunnen uitvoeren. Het keurmerk voor CV-installateurs is UNETO-VNI. Bovendien is het zo dat de fabrieksgarantie vaak vervalt wanneer u het onderhoud niet laat uitvoeren door een erkend CV monteur Rotterdam.

 

CV ketel monteur Rotterdam 24/7 bereikbaar voor alle cv ketel reparatie en onderhoud

CV-ketel onderhoud Rotterdam

U heeft het vast wel gemerkt dat een cv ketel een ingewikkelde installatie is waar veel bij komt kijken: gas, water, elektra, rookgassen en lucht. Veel mensen beseffen het niet, maar je CV ketel is dag en nacht voor je aan het werk. De onderdelen van een CV ketel kunnen verroesten of breuken ontstaan, slijtage of de CV ketel is verkeerd ingesteld. Er kunnen onveilige situaties ontstaan bij slecht onderhoud van de CV ketel, door onvolledige verbranding waarbij koolmonoxide kan vrijkomen. Kortom, Een goed onderhouden CV ketel is van groot belang!

  • Voorkom storingen
  • Verleng de levensduur van je CV-ketel
  • Zorg voor een beter rendement
  • Wij bellen als het tijd is voor onderhoud

 

Onze cv-ketel monteurs in Rotterdam voeren altijd een toestelinspectie uit voor we een cv-ketel onderhoud uitvoeren. De cv-ketel onderhoudsbeurt bestaat uit:

  • Complete reiniging van de ketel
  • Controle van de regelapparatuur, circulatiepomp en de rookgasafvoer
  • Controle van gasdruk en gasdichtheid
  • Het afstellen van het CO2 percentage

Loodgieter Rotterdam: uw ervaren CV monteur in Rotterdam

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedklussen maar natuurlijk ook voor minder spoed.

SPOED!
Minder spoed.