Last van lekkage aan uw dakkapel? Dakdekker Rotterdam lost het op!

Daklekkage? Bel Dakdekker Rotterdam 247

Bel 24/7: 010-760 34 74
icon-telefoon
Bel mij voor een afspraak
U wordt binnen 25 minuten teruggebeld

Dakkapel lekkage opsporen & herstel

Dakkapel lekkage? Dakdekker Rotterdam helpt u 24uur per dag

Wat te doen bij daklekkage? Grote kans dat u wel eens last heeft gehad van een daklekkage. Dit kan variëren van een lekkende kraan tot een lekkend dak. Heel vervelend natuurlijk, omdat bepaalde lekkages veel waterschade kunnen aanrichten. Om deze schade zo veel mogelijk te beperken is het goed om te weten waar u terecht kunt voor een oplossing.

Daklekkage of dakkapel lekkage

Het kan zomaar gebeuren dat na een flinke regenbui het water door uw dak heen komt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan de dakbedekking zijn beschadigd. Dakbedekking gaat lang mee, maar toch is het goed om er af en toe iemand naar te laten kijken. Door onderhoud uit te laten voeren aan uw dak zal het ten eerste langer mee gaan dan anders. Daarnaast zal de kans op een onverwachte daklekkage een stuk afnemen. Een lekkage kan ook ontstaan door de constructie van het dak. Ongeacht de oorzaak is het belangrijk zo snel mogelijk het probleem op te laten lossen. Anders kan namelijk het isolatie materiaal aangetast worden. Neem contact op met een dakdekker Rotterdam voor een snelle oplossing.

Leidinglekkage? Vervelend! Wij vinden het lek snel

Een leidinglekkage wordt vaak opgemerkt door vochtplekken op muren of op het plafond. Leidingen zijn tegenwoordig vaak mooi weggewerkt, waardoor de lekkage vaak al even aanwezig is. Wanneer u vermoedens heeft dat het om een lekkage gaat moet u niet te lang twijfelen, dan zal de waterschade alleen maar groter worden. Loodgieter Rotterdam kan deze lekkage voor u verhelpen. Wanneer het totaal niet duidelijk is waar in het netwerk van leidingen het water vandaan komt is lekdetectie wellicht een optie. Zo kan zonder hak- en breekwerk met speciale lekdetectiemethoden worden uitgezocht waar de lekkage zich precies bevindt. Vaak wordt lekdetectie vergoed door de verzekering.

Overige lekkages

Naast de veel voorkomende dak- en leidinglekkages kan het ook op andere punten mis gaan. Zo kan de riolering gaan lekken. Dit probleem wordt vaak duidelijk door stankoverlast. Een rioleringsbedrijf kan dit voor u oplossen. Wanneer de waterdruk in de ketel steeds daalt, kan het zijn dat er sprake is van een CV ketel lekkage. In dat geval is de druk te laag voor de ketel om uw woning te verwarmen en warm water uit de kraan te laten komen. Het kan ook zijn dat de ketel plotseling veel geluid maakt. CV monteurs zijn er in gespecialiseerd om dit probleem op te lossen. Zo zit u er snel weer warm bij. Bij elke lekkage plat dak moet u onze loodgieter Rotterdam inschakelen.

Daklekkage laten verhelpen - Dakdekker Rotterdam 24uur per dag bereikbaar voor al uw daklekkages

Dakkapel plaatsen Rotterdam

Dakkapel laten plaatsen? Heeft u meer ruimte nodig op uw bovenverdieping? Dan is een dakkapel een mooie oplossing. Zo creëert u veel ruimte. Tegenwoordig zijn de dakkapellen niet zo duur meer, u heeft al een dakkapel van af €2500,-. Dit komt omdat de dakkapellen in de fabriek zijn gemaakt en heel gemakkelijk te plaatsen zijn. Dit soort dakkapellen noemen wij prefab dakkapellen. Deze dakkapellen zijn in verschillende soorten en maten te krijgen.

Prefab dakkapel

De prefab dakkapel is al in de fabriek in elkaar gezet. Dit scheelt ons veel tijd om ze ter plekke zelf in elkaar te zetten voor u. deze dakkapellen zitten zo op uw dak en u kunt er snel van genieten. Tevens zijn deze dakkapellen in verschillende uitvoeringen te krijgen, ze zijn er in het hout, kunststof of aluminium. Zo heeft u altijd veel keuze wat voor soort dakkapel u wilt laten installeren. Heeft u geen zin in dagen lang lawaai wegens de installatie? Dan is dit de oplossing, vaak zit de prefab dakkapel er al na 1 dag op het dak.

Dakkapellen

Wilt u liever een dakkapel op maat en naar eigen smaak? Dat kan ook, dan komen wij langs en gaan met u om de tafel. Zo kunt u uw wensen aan ons kwijt en wij zorgen voor de uitvoering. Zo kunt u de kosten in eigen hand houden. Wilt u gaan voor een goedkopere dakkapel, dan komt u in de houten of de kunststof dakkapellen. Die vergen iets meer onderhoud maar zelfs dat is niet veel. En hout heeft ook veel voordelen, zo kunt u ze gewoon oververven. Maar voor dat u een dakkapel aanschaft, zorg dan wel voor een bouwvergunning.

Lekkage dakkapel Rotterdam

Heeft u opeens een Lekkage aan uw dakkapel? Direct loodgieter Rotterdam inschakelen

 

 

 

 

 

 

 

Last van een dakkapel lekkage? Dakdekkersbedrijf Rotterdam spoort het lek snel en vakkundig op. Bel direct 24uur per dag voor uw daklekkage.

SPOED!
Minder spoed.